Zařízení & příslušenství
Pečené papriky plněné masovou směsí
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
4 papriky středně velké
-
10 gramů extra panenského olivového oleje plus extra na vymazání
-
100 gramů sýru pecorino romano nebo parmazánu, na kousky (3-4 cm)
-
3 - 4 snítky čerstvé petržele omyté a osušené
-
100 gramů sýru scamorza, uzeného nebo uzené mozzarelly, na kousky (1 cm)
-
30 gramů cibule
-
30 gramů řapíkatého celeru na kousky (2 cm)
-
30 gramů mrkve na kousky (2 cm)
-
300 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
-
2 vejce
-
40 gramů strouhanky
-
½ čajové lžičky soli
-
2 špetky pepře, černého, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
28.1 g
Kalorie
2276.8 kJ /
543.4 kcal
Tuk
40.5 g
Vláknina
3.5 g
Sacharidy
17.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jarní salát se šunkou a vejci
25min.
Kuřecí chilli salát s citrusy
25min.
Mazancové těsto plněné klobásou
3hod. 40min.
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1hod. 15min.
Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem
3hod. 25min.
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min.
Pico de Gallo
5min.
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40min.
Hovězí kuličky se salsicciou
40min.
Křehký koláč s tuňákem, čerstvým sýrem a rajčaty
50min.
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12hod. 30min.
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40min.