Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 papriky, středně velké
- 10 gramů extra panenského olivového oleje plus extra na vymazání
- 100 gramů sýru pecorino romano nebo parmazánu, na kousky (3-4 cm)
- 3 - 4 snítky čerstvé petržele, omyté a osušené
- 100 gramů sýru scamorza, uzeného nebo uzené mozzarelly, na kousky (1 cm)
- 30 gramů cibule
- 30 gramů řapíkatého celeru, na kousky (2 cm)
- 30 gramů mrkve, na kousky (2 cm)
- 300 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
- 2 vejce
- 40 gramů strouhanky
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2276.8 kJ / 543.4 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 40.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 Min
Farfalle ai quattro formaggi
25 Min
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Adžika
40 Min
Platýz s míchanou zeleninou v balíčku
1 godz. 15 min
Fatayer se sýrem a mátou
1h 5min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1 godz. 15 min
Špagety alla Norma
1 Std. 30 Min
Špaldové rizoto s liškami
30min
Ryba po řecku
35 Min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1 godz. 40 min