sous-vide慢煮牛肉卷

sous-vide慢煮牛肉卷

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 5hod.
4 人份

Suroviny

  • 硬餐包
    15 克
  • 帕玛森奶酪 切块
    40 克
  • 原味开心果果仁
    20 克
  • 洋葱 切块
    40 克
  • 胡萝卜 切块
    50 克
  • 摩泰台拉香肠 切块
    50 克
  • 牛肉肉糜
    300 克
  • 1 颗
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1600 克
  • 柠檬汁
    30 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 983.7 mg
Protein 25.6 g
Kalorie 15855.4 kJ / 378.7 kcal
Tuk 27.3 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 12.5 g
Sacharidy 6.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...