Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Gouda, in Stücken
- 2 ¾ TL Salz
- 250 g Polenta
- 30 g Butter
- 150 g Schnittkäse (RUPP Rauchkäse Chili Paprika), in Stücken (2 cm)
-
1000
g Milch
nebo 1000 g Pflanzendrink - 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zucker
- 10 - 15 frische Basilikumblätter
- 120 g Champignons, frisch
- 120 g Paprika, in Stücken
- 120 g Zucchini, in Stücken
- 1 - 2 TL Pizzagewürz
- Nutriční hodnoty
- na 6 Portionen
- Kalorie
- 11874 kJ / 2831 kcal
- Protein
- 127 g
- Sacharidy
- 260 g
- Tuk
- 141 g
- Nasycený tuk
- 81 g
- Vláknina
- 29 g
- Sodík
- 5151 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Pikante Sterzschnitten
55 min
Gemüsereis mit Ei
35 min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35 min
Gemüserisotto
35 min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 Std.
Quinoa-Giersch-Gratin
1 Std.
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 Std. 5 Min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 min