Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Petersilie, frisch, grobe Stängel entfernt
- 10 g Minze, frisch, grobe Stängel entfernt
- 10 g Basilikum, frisch, grobe Stängel entfernt
- 200 g Zitronensaft (ca. 4 Zitronen)
- 2 - 3 TL Zitronenschale
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 100 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 30 g Granatapfelsirup (oder anderer Fruchtsirup)
- 400 g Gurken, in Stücken
- 200 g Cheddar, in Stücken (siehe Variation)
- 1000 g Kichererbsen aus der Dose, abgetropft und gewaschen
- 600 - 650 g Paradeiser, in Stücken
- 100 g Frühlingszwiebeln, grüne Teile in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 min
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35min
Gemüsereis mit Ei
35min
Detox-Salat
10 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50min
Quinoasalat mit Zucchini und Karotte
1 Std. 35 Min
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30 min
Vollkornreissalat mit Kurkumadressing
1h 5min
Bunter Hirsesalat
45 min
Sommerlicher Gemüsesalat
10 min
Rote-Rüben-Salat mit Granatapfelkernen
25 min
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10 min