Kompatibilní verze
One Pot Pasta mit zitronigem Pesto und grünem Gemüse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bio-Zitrone
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stiele in Stücken
- 1 Bund Basilikum, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stiele in Stücken
- 40 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 30 - 35 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g natives Olivenöl extra
- 200 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 200 g Fisolen, tiefgekühlt
- 700 g Wasser
-
3 - 4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 300 g kurze Hartweizennudeln, getrocknet (z. B. Penne, Farfalle, Hörnchen)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2104 kJ / 502 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 min
Gemüserisotto
35 min
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30 min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 min
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 min
Gemüsereis mit Ei
35 min
Kürbisrisotto
45 min
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40 min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35 min
One Pot Pasta Ratatouille
35 min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40 min