Kompatibilní verze
One Pot Pasta mit zitronigem Pesto und grünem Gemüse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bio-Zitrone
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stiele in Stücken
- 1 Bund Basilikum, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stiele in Stücken
- 40 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 30 - 35 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g natives Olivenöl extra
- 200 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 200 g Fisolen, tiefgekühlt
- 700 g Wasser
-
3 - 4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 300 g kurze Hartweizennudeln, getrocknet (z. B. Penne, Farfalle, Hörnchen)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2104 kJ / 502 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30 Min
One Pot Tortelloni mit Gorgonzola-Spinat-Sauce
25 Min
One Pot Penne in Tomaten-Amaranth-Sauce
30 Min
Gemüsereis mit Ei
35 Min
Kürbisrisotto
45min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45min
Nasi Goreng mit Ei und Erdnusssauce
45min
Gemüserisotto
35 Min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40 λεπτ.
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40 λεπτ.
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
One Pot Pasta Ratatouille
35 Min