Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 80 g Gouda (oder anderer Hartkäse), in Stücken
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 250 g Milch
- 250 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 250 g Polenta
- 10 - 30 g Butter, für ein cremigeres Ergebnis, etwas mehr zum Einfetten (volitelně)
- 100 g Babyspinat, frisch
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55 Min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Gemüsereis mit Ei
35 Min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 Std. 30 Min
Sterzwurst (Polentarolle)
8 Std. 45 Min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35 Min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 Std.
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 Std. 5 Min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 Min
Schnelle cremige Polenta
25 Min
Tiroler Kasnock’n
1 Std.