
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 80 g Gouda (oder anderer Hartkäse), in Stücken
- 120 g Zwiebeln halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen nach Geschmack
- 250 g Milch
- 250 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 250 g Polenta
- 10 - 30 g Butter für ein cremigeres Ergebnis, etwas mehr zum Einfetten (volitelně)
- 100 g Babyspinat, frisch
- Pfeffer, frisch gemahlen zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 437 kcal / 1830 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 51 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1hod. 5min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Polenta mit Spinat und Käse
1hod.
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1hod.
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45min
Schnelle cremige Polenta
25min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1hod.
Lustenauer Käsdönnala
2hod. 30min
Gemüserisotto
35min