Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 80 g Gouda (oder anderer Hartkäse), in Stücken
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 250 g Milch
- 250 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 250 g Polenta
- 10 - 30 g Butter, für ein cremigeres Ergebnis, etwas mehr zum Einfetten (volitelně)
- 100 g Babyspinat, frisch
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 godz. 30 min
Käse-Omelette mit Spinat
30min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1 godz.
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55 min
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1h 5min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Italienische Frittata
35min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 godz.