Zařízení & příslušenství
Rebarborové čatní
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 zavařovací sklenice
Suroviny
-
20 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na tenké plátky
-
150 gramů cibule napůl
-
100 gramů sušených meruněk napůl
-
400 gramů rebarbory na kousky (2 cm)
-
200 gramů sekaných rajčat v plechovce
-
400 gramů hnědého cukru
-
200 gramů jablečného octa
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
2 polévkové lžíce hořčičných semínek
-
2 čerstvé bobkové listy
-
¼ čajové lžičky mletého kajenského pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenici
Protein
4 g
Kalorie
2160 kJ /
516 kcal
Tuk
2 g
Sacharidy
114 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2021
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Velikonoční křen s mandlemi
5min.
Pesto z medvědího česneku
20min.
Vrstvený chléb s bazalkovým pestem
2hod. 30min.
Mangové čatní
1hod.
Okurkový relish
1hod. 30min.
Bylinková sůl na brambory
5min.
Džem z rebarbory a jahod
30min.
Brusinkové čatní
25min.
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1hod. 40min.
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24hod. 20min.
Karamelizované cibulové čatní
24hod.
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10min.