
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na tenké plátky
- 150 gramů cibule napůl
- 100 gramů sušených meruněk napůl
- 400 gramů rebarbory na kousky (2 cm)
- 200 gramů sekaných rajčat v plechovce
- 400 gramů hnědého cukru
- 200 gramů jablečného octa
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 2 polévkové lžíce hořčičných semínek
- 2 čerstvé bobkové listy
- ¼ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenici
- Kalorie
- 516 kcal / 2160 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 114 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Třešňový džem
35min
Pesto z medvědího česneku
20min
Bezinkový sirup
2hod. 25min
Jahodový džem
1hod. 5min
Rebarborovo meruňkový džem
30min
Třešňovo-jablečný džem
1hod.
Mangové čatní
1hod.
Okurkový relish
1hod. 30min
Letní nápoj Hugo
5min
Italské bylinkové máslo
5min
Karamelizované cibulové čatní
24hod.
Coleslaw
10min