Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na tenké plátky
- 150 gramů cibule, napůl
- 100 gramů sušených meruněk, napůl
- 400 gramů rebarbory, na kousky (2 cm)
- 200 gramů sekaných rajčat v plechovce
- 400 gramů hnědého cukru
- 200 gramů jablečného octa
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 2 polévkové lžíce hořčičných semínek
- 2 čerstvé bobkové listy
- ¼ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenici
- Kalorie
- 2160 kJ / 516 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 114 g
- Tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuketová čalamáda na topinky
25min
Okurkový relish
1 godz. 30 min
Libečková sůl
5 min
Džem z rebarbory a jahod
30min
Lutika
1h 20min
Tiramisu jogurt
12 Std.
Petrželová omáčka persillade
5 min
Dušená rebarbora s tvarohovým krémem
25min
Řecké tzatziki
20min
Křupavý jogurtový chléb
3 Std.
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min
Šípkový sirup
24h 30min