Zařízení & příslušenství
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů šalotky napůl
-
2 stroužky česneku
-
20 gramů másla
-
200 gramů brambor oloupaných, na kousky
-
150 gramů ředkvičkových listů (ze 3 svazků), na kousky
-
750 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
600 gramů červených ředkviček (3 svazky)
-
150 gramů zakysané smetany, 12 % tuku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5.9 g
Kalorie
739 kJ /
176.5 kcal
Tuk
9.8 g
Vláknina
6.2 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jarní menu II
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Polévka z kopřiv
40min.
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min.
Zeleninová dochucovací pasta
45min.
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1hod. 10min.
Polévka z ředkvičkových listů
40min.
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45min.
Polévka z kořenové zeleniny a kuře s bramborami, mrkví a smetanovo-hořčičnou omáčkou
40min.
Krémová zeleninová polévka
35min.
Kedlubnová polévka
35min.
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min.
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25min.
Cuketová krémová polévka
25min.