Kompatibilní verze
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů šalotky, napůl
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů másla
- 200 gramů brambor, oloupaných, na kousky
- 150 gramů ředkvičkových listů (ze 3 svazků), na kousky
- 750 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 600 gramů červených ředkviček (3 svazky)
- 150 gramů zakysané smetany, 12 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 739 kJ / 176.5 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špenátová polévka s vejci
35 Min
Cuketovo-rajčatová polévka
40min
Kořenicí směs s medvědím česnekem
2 Std. 10 Min
Polévka z mladých kopřiv
25min
Polévka z červené řepy
40min
Polévka z odřezků ze zeleniny
50min
Polévka z kopřiv
40min
Krémová polévka s medvědím česnekem
30 Min
Polévka z ředkvičkových listů
40min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45min
Sůl s medvědím česnekem
27hod. 25min
Cuketová krémová polévka
25min