![Risotto de calabacitas y espárragos Risotto de calabacitas y espárragos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5281a040-70fb-4f4c-aef1-ffeade80db98/Derivates/d9247e84-166e-475c-9a3e-c988618e7c3d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pieza de calabacita, en cubos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla, en trozos
- 45 g de aceite de oliva
- 1 cda de sal fina, o al gusto
- 100 g de espárragos, sin tallo
- 150 g de vino blanco
- 200 g de arroz arborio
- 400 g de agua
- 1 cucharada concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de cúrcuma en polvo
- 50 g de requesón
- 1 rama de perejil chino fresco, picado
- 50 g de jitomates cherry, en mitades
- 50 g de queso parmesano, rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3413 kJ / 813 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 3986 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto de calabacita
25 dk
Risotto con poro y limón
25 dk
Salsa de champiñones, vino blanco y crema
25 dk
Ñoquis con salsa de tomate y albahaca
50 Min
Risotto de alcachofa
25 dk
Ratatouille
40 分钟
Pizza con arúgula y tomate seco
50 Min
Portobellos rellenos
35min
Fetuccine con hongos
1 Std.
Coliflores gratinadas
25 dk
Pastel de carne
50 Min
Puré de papa
50 Min