Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pieza de calabacita, en cubos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla, en trozos
- 45 g de aceite de oliva
- 1 cda de sal fina, o al gusto
- 100 g de espárragos, sin tallo
- 150 g de vino blanco
- 200 g de arroz arborio
- 400 g de agua
- 1 cucharada concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de cúrcuma en polvo
- 50 g de requesón
- 1 rama de perejil chino fresco, picado
- 50 g de jitomates cherry, en mitades
- 50 g de queso parmesano, rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3413 kJ / 813 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 3986 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de camote
40min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Risotto de calabacita
25 Min
Quinoa bowl con hongos
45 Min
Puré de papa
50 Min
Salsa pomodoro
40min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55min
Crepas de zanahoria con salsa de jitomate
1h
Tiradito de pescado y chile de árbol
10 Min
Crema de zanahoria con coco y jengibre
30 Min
Risotto de alcachofa
25 Min
Risotto con parmesano
30 Min