
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bavarian spice rub
- 2 tsp mustard seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- 2 tsp dried rosemary
- 2 tbsp dried oregano
- 100 g sea salt
- 30 g semi sundried tomatoes
- 2 tsp garlic flakes
- 1 pinch cayenne pepper to taste
- 2 tsp paprika
Leberkäse
- extra virgin olive oil to grease
- 200 g pork belly, fat only, no rind (3 cm)
- 80 g ice cubes
- 30 g brown onions
- 300 g pork mince
- 70 g cold mineral water plus extra to spray
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 97.3 kcal / 408.5 kJ
- Protein
- 8.3 g
- Tuk
- 7.1 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 182.9 mg
Alternativní recepty
Pork and chicken terrine
3hod. 20min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4hod. 40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2hod. 30min
Cold cut pork sausage
1hod. 30min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3hod. 15min
Spelt
2hod. 40min
Aussie spice rub
10min
Grand Marnier® soufflé
1hod.
Tomahawk steak with porcini mustard rub
Žádné hodnocení
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Wholemeal crumpets
1hod. 40min