Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g leftover bread (crusts and slices)
- 225 g plain flour, plus extra to dust
- 220 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 1 egg
- 40 g water, plus extra 20 g if needed
- Nutriční hodnoty
- na 750 g
- Kalorie
- 13622.6 kJ / 3255.9 kcal
- Protein
- 57.3 g
- Sacharidy
- 320.4 g
- Tuk
- 194.7 g
- Nasycený tuk
- 117 g
- Vláknina
- 14.2 g
- Sodík
- 3443.5 mg
Alternativní recepty
Lamington swiss roll
25h 40min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35 min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 Std. 20 Min
Black sesame cream soup
15 Min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 Std. 30 Min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Caramelised leek and feta tart
2 Std. 25 Min
Taiwanese traditional Pork floss
1u. 40min
Steamed wholemeal bread
2h
Strawberries and cream bites
1 Std. 5 Min
Mini lemon curd tarts
2u. 20min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min