Asperge et saumon sauce hollandaise

Asperge et saumon sauce hollandaise

4.4 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 600 g d'eau
  • 800 g d'asperges blanches écussonnées
  • 4 pavés de saumon frais (130 g env. chacun)
  • 200 g de beurre coupé en morceaux
  • 2 jaunes d'œufs
  • 2 c. à soupe de jus de citron
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre blanc moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 728.3 mg
Protein 44.3 g
Kalorie 3140.8 kJ / 757.8 kcal
Tuk 62.3 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 33.5 g
Sacharidy 2.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...