
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La dacquoise aux noisettes
- 130 g de sucre en poudre
- 150 g de noisettes
- 5 blancs d'œufs
La crème au chocolat blanc
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 125 g de lait
- 125 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de vanille en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
La garniture aux fruits
- 300 g de fruits rouges frais variés et un peu pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 404.4 kcal / 1692.1 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 27.2 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Sodík
- 62.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche de Noël à la fève tonka
3hod.
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16hod.
Bavarois litchis-framboises
4hod.
Gâteau mousse au praliné
13hod.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15hod. 30min
Entremets aux fraises de Plougastel
5hod.
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6hod.
Entremets aux pommes à la vanille
4hod. 40min
Succès praliné
1hod. 40min
Saint-Honoré
3hod.
Délice pomme-speculoos
12hod.
Entremets façon tiramisu
5hod.