Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La dacquoise aux noisettes
- 130 g de sucre en poudre
- 150 g de noisettes
- 5 blancs d'œufs
La crème au chocolat blanc
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 125 g de lait
- 125 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de vanille en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
La garniture aux fruits
- 300 g de fruits rouges frais variés, et un peu pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1692.1 kJ / 404.4 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 62.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Délice pomme-speculoos
12hod.
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Entremets pistache et rhubarbe
12hod.
Etoiles amandes et caramel
1 Std. 15 Min
Entremets exotique
24hod.
Entremets Passion et mangue
12h 30min
Tarte croustillante aux cerises et à la verveine
1h 20min
Tarte melon-pêche et chantilly à la menthe
3h 10min
Fôret-noire
5h 15 min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Entremets façon tiramisu
5hod.
Bavarois aux fraises
6h 25min