Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La dacquoise aux noisettes
- 130 g de sucre en poudre
- 150 g de noisettes
- 5 blancs d'œufs
La crème au chocolat blanc
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 125 g de lait
- 2 jaunes d'œufs
- 125 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 1 pincée de vanille en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
La garniture aux fruits
- 300 g de fruits rouges frais variés, et un peu pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1692.1 kJ / 404.4 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 62.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux fraises et noisettes
2 Std. 40 Min
Tiramisu à la fraise, compotée de rhubarbe
6h 50min
Financiers salés aux asperges et saumon sauce agrume
35min
Paris-Brest
3h
Fraisier
15h
Fôret-noire
5h 15min
Ananas rôtis, glace à la vanille et chantilly
12h 15min
Semifreddo (parfait glacé)
9h
Succès praliné
1h 40min
Entremets aux pommes à la vanille
4 Std. 40 Min
Gougères à la mousse de saumon
25h 35min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min