Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La dacquoise aux noisettes
- 130 g de sucre en poudre
- 150 g de noisettes
- 5 blancs d'œufs
La crème au chocolat blanc
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 125 g de lait
- 2 jaunes d'œufs
- 125 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 1 pincée de vanille en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
La garniture aux fruits
- 300 g de fruits rouges frais variés, et un peu pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1692.1 kJ / 404.4 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 62.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche vanille et framboise
50 godz. 30 min
Entremets pistache et rhubarbe
12h
Chocolat liégeois
4h 30 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Fougasse catalane
6 godz. 25 min
Paris-Brest
3h
Pannacotta façon cappuccino
4h 30 min
Entremets Passion et mangue
12h 30min
Succès praliné
1h 40min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 Std.
Tarte aux poires Bourdaloue
3 Std. 10 Min