Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di cipolle in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di pomodori San Marzano a tocchetti
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane toscano
- 2 uova
-
30
g di pecorino toscano grattugiato
nebo 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato toscano grattugiato - olio extravergine di oliva q.b.
-
pecorino toscano grattugiato q.b.
nebo Parmigiano reggiano grattugiato toscano grattugiato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1598 kJ / 382 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Minestra di pane e lenticchie
55 min
Zuppa di carciofi
35 min
Brodetto alla triestina
1h
Bicchierini di yogurt greco e pomodoro
1h 20 min
Pasta e fagioli
50 min
Cipollata
1h
Maiale alla Colombo
1h 25 min
Pollo alla pechinese
55 min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Bhaji alle cipolle
35 min
Zuppa di grano con verdure
45 min
Concentrato di pomodoro
10min