Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 75 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo medio
- 30 g di burro a pezzi
- 20 g liquore all'anice
- 20 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- farina tipo 00 + q.b.
- 1000 g di olio di arachidi + q.b.
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2351 kJ / 562 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Castagnole (Cecamarini)
1 Std. 5 Min
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Pastella per fritti
1h
Ravioli dolci di castagne
1 Std. 10 Min
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Struffoli
1h
Castagnole
1 godz. 20 min
Ciambelle di Carnevale
4 godz. 5 min
Pastiera napoletana
15 godz.
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min