Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 225 g red onion, cut into quarters
- 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 180 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 250 g dry red wine
- 1000 g beef chuck steak, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1691.2 kJ / 402.7 kcal
- Protein
- 39.6 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 471.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apricot chicken risotto
30 Min
Meatballs with tomato sauce
40min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Mongolian lamb hot pot
3hod. 25min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Lamb spezzatino
1h 45min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min