Souflé de frutos rojos

Souflé de frutos rojos

4.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
3 porciones

Suroviny

  • mantequilla la necesaria para engrasar
  • azúcar refinada la necesaria para espolvorear
Merengue
  • 2 pizcas de cremor tártaro (volitelně)
  • 4 cdas de azúcar refinada
  • 4 claras de huevo a temperatura ambiente
El roux
  • 40 g de leche
  • 15 g de mantequilla
  • la ralladura de 1 naranja
  • 80 g de frutos rojos de temporada (p. ej. frambuesa, moras, zarzamoras)
  • 30 g de harina
  • 30 g de Kirsch (licor de cereza) (volitelně)
  • 3 yemas de huevo
  • 4 cdas de azúcar refinada
  • azúcar glass para decorar

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 78.7 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 1132.7 kJ / 269.7 kcal
Tuk 9.3 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 30.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...