Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie

Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie

4.6 54 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 10min
6 raciones

Suroviny

  • de langostinos crudos sin pelar
    500 g
  • dientes de ajo
    4
  • de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
    6 - 8 ramas
  • de sal
    6 pellizcos
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de brandy
    100 g
  • de agua
    300 g
  • hojas de laurel secas
    2
  • de cebolla en octavos
    250 g
  • de foie mi-cuit de pato
    80 g
  • de boletus confitados escurridos
    250 g
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de sal gorda
    1 cucharada
  • de pasta fresca al huevo (tipo pappardelle)
    500 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 636 kcal / 2661 kJ
Protein 36.1 g
Tuk 25.5 g
Sacharidy 64 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sodík 1155.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...