Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de gigot d'agneau désossé, détaillé en gros cubes
- 700 g d'eau
- 4 belles aubergines (600 g env.), coupées en deux dans la longueur
- 1 pincée de safran en poudre
- 200 g de riz
- 4 oignons, coupés en deux
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1439 kJ / 345 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastilla au poulet
1h 10min
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1j 55 menit
Aubergine farcie
1 godz. 5 min
Ragoût de poisson aux épices
1h 45min
Fatayers aux épinards
2h 5min
Veau aux olives
1h
Bricks au crabe
45min
Pain marocain
2 Std. 45 Min
Couscous marocain
50min
Gratin de pomme de terre, tomate et kefta, sauce au poivron
1h 35 min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 godz. 5 min
Couscous d'agneau et légumes
1h 10min