Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gigot d'agneau désossé (800 g env.)
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de miel
- 30 g de sauce de soja
- 800 g d'eau
- 1 feuille de laurier
-
1
branche de thym frais
nebo ½ c. à café bombée de thym déshydraté - 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de riz basmati
- 50 g d'olives vertes dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1993 kJ / 476 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tajine d'agneau aux abricots et au miel
1h 30 min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Langoustines à la vapeur de gingembre
1h 15min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5min
Saveur de Méditerranée en méli-mélo (Demi-finale Thermostars 2017)
2 godz.
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1h
Ballotine de saumon
25 min
Carpaccio de saint-jacques
45 min
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1h 30 min
Aillade de veau
1h 30 min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 min
Tajine de poulet au citron confit
3h