Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gigot d'agneau désossé (800 g env.)
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de miel
- 30 g de sauce de soja
- 800 g d'eau
- 1 feuille de laurier
-
1
branche de thym frais
nebo ½ c. à café bombée de thym déshydraté - 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de riz basmati
- 50 g d'olives vertes dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1993 kJ / 476 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon au citron
15min
Tajine de poulet au citron confit
3 Std.
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1 godz. 55 min
Gratin de poireaux à l'orange
1h
Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs)
35min
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1h
Epaule de veau à la normande
1h
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1h
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1 Std. 30 Min
Veau aux olives
1h
Poulet rhum-coco
2h 30min
Lapin à la citronnelle en papillote
1 Std. 10 Min