Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
- 6 slices fresh ginger
- 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
- 300 g tomatoes, cut in wedges
- 3 sour plums in brine, drained, pits removed
- 800 g water
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 86 mg
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min.
Chicken porridge with century egg
30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Chai Buey
1h 45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Salted Chicken
5h 10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.