Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
- 6 slices fresh ginger
- 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
- 300 g tomatoes, cut in wedges
- 3 sour plums in brine, drained, pits removed
- 800 g water
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 86 mg
Alternativní recepty
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Long Bean Rice
1 Std. 10 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Rice Wine Chicken
30 Min