Salted Vegetables Duck Soup
TM6

Salted Vegetables Duck Soup

4.6 ( 9 hodnocení )

Suroviny

  • 800 g duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
  • 6 slices fresh ginger
  • 50 g salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g tomatoes cut in wedges
  • 3 sour plums in brine drained, pits removed
  • 800 g water
  • ½ tsp salt adjust to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
228 kcal / 954 kJ
Protein
18 g
Tuk
15 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
86 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty