![Salted Vegetables Duck Soup Salted Vegetables Duck Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/da5e325e-13d1-4c50-bd32-9f9c79a12616/Derivates/99557c96-7ace-4624-83c5-e967e0c00c33.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
- 6 slices fresh ginger
- 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
- 300 g tomatoes, cut in wedges
- 3 sour plums in brine, drained, pits removed
- 800 g water
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 86 mg
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Braised pork belly
55 min
Rice Wine Chicken
30 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2ч. 35 мин.
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 мин.
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50 min