Salted Vegetables Duck Soup

Salted Vegetables Duck Soup

4.6 9 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 5min.
5 portions

Suroviny

  • duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
    800 g
  • fresh ginger
    6 slices
  • salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • tomatoes cut in wedges
    300 g
  • sour plums in brine drained, pits removed
    3
  • water
    800 g
  • salt adjust to taste
    ½ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 86 mg
Protein 18 g
Kalorie 954 kJ / 228 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...