
Zařízení & příslušenství
Salted Vegetables Duck Soup
Příprava 5min
Celkový 2hod. 5min
5 portions
Suroviny
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)800 g
-
fresh ginger6 slices
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)50 g
-
tomatoes cut in wedges300 g
-
sour plums in brine drained, pits removed3
-
water800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
228 kcal /
954 kJ
Protein
18 g
Tuk
15 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
86 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 recept
Mezinárodní
Mezinárodní