Salted Vegetables Duck Soup
TM6

Salted Vegetables Duck Soup

4.6 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
  • 6 slices fresh ginger
  • 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g tomatoes, cut in wedges
  • 3 sour plums in brine, drained, pits removed
  • 800 g water
  • ½ tsp salt, adjust to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
954 kJ / 228 kcal
Protein
18 g
Sacharidy
4 g
Tuk
15 g
Nasycený tuk
5 g
Vláknina
1 g
Sodík
86 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty