Salted Vegetables Duck Soup

Salted Vegetables Duck Soup

4.6 9 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 2hod. 5min
5 portions

Suroviny

  • duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
    800 g
  • fresh ginger
    6 slices
  • salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • tomatoes cut in wedges
    300 g
  • sour plums in brine drained, pits removed
    3
  • water
    800 g
  • salt adjust to taste
    ½ tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 228 kcal / 954 kJ
Protein 18 g
Tuk 15 g
Sacharidy 4 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 5 g
Sodík 86 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...