Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g cooking oil
- 4 garlic cloves
- 250 g pork belly, skinless, cut in slices
- 12 g fermented soybean paste
- 6 fresh green chillies, deseeded, cut in slices
- 1 tsp sugar
- 1 tsp light soy sauce
- 2 dried chillies, soaked to soften, cut in pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2424 kJ / 579 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 54 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 130 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h