Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g cooking oil
- 4 garlic cloves
- 250 g pork belly, skinless, cut in slices
- 12 g fermented soybean paste
- 6 fresh green chillies, deseeded, cut in slices
- 1 tsp sugar
- 1 tsp light soy sauce
- 2 dried chillies, soaked to soften, cut in pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2424 kJ / 579 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 54 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 130 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Ginger sesame oil chicken
25 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Yam Rice
45 分钟
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 dk
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 分钟
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1hod. 10min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min