Kompatibilní verze
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dang gui chicken
- 500 g boneless chicken leg (approx. 1 leg), cut to 2 cm strips
- 10 g dried black fungus, soaked to soften
- 30 g fresh ginger slices
- 2 garlic cloves, cut in slices
- 1 tbsp goji berries
- 5 jujube red dates, pitted, cut in halves
- 2 slices dang gui (Chinese angelica root) (volitelně)
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp salt
- 1 tsp sesame oil, roasted
-
1
tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
nebo 1 tbsp mirin
Steamed egg
- 220 g water
- 150 g eggs (approx. 3 eggs)
- ½ tsp salt
Steamed rice
- 200 g rice, rinsed
- 950 - 1000 g water
- 1 tsp light soy sauce, to drizzle
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2824 kJ / 675 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 739 mg
Alternativní recepty
Green Chillies With Pork Belly
25min
Hand Ripped Cabbage
20min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Yam Rice
45min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Braised Rice Wine Fish
20min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Shallot Oil
25min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min