Kompatibilní verze
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dang gui chicken
- 500 g boneless chicken leg (approx. 1 leg), cut to 2 cm strips
- 10 g dried black fungus, soaked to soften
- 30 g fresh ginger slices
- 2 garlic cloves, cut in slices
- 1 tbsp goji berries
- 5 jujube red dates, pitted, cut in halves
- 2 slices dang gui (Chinese angelica root) (volitelně)
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp salt
- 1 tsp sesame oil, roasted
-
1
tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
nebo 1 tbsp mirin
Steamed egg
- 220 g water
- 150 g eggs (approx. 3 eggs)
- ½ tsp salt
Steamed rice
- 200 g rice, rinsed
- 950 - 1000 g water
- 1 tsp light soy sauce, to drizzle
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2824 kJ / 675 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 739 mg
Alternativní recepty
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Yam Rice
45 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Hand Ripped Cabbage
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Tomato-egg soup
20 min