Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů cukru krupice
- 6 žloutků
- 4 vrchovaté polévkové lžíce kukuřičného škrobu
- ¼ čajové lžičky soli
- 850 gramů plnotučného mléka
- 2 čajové lžičky přírodního vanilkového extraktu
- 120 gramů másla, na kousky
- 5 - 8 kapek potravinářského barviva, oranžového
- 340 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 2 čajové lžičky moučkového cukru, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1 godz. 30 min
Salát ze spiralizované červené řepy a jablek s fetou a vlašskými ořechy
Žádné hodnocení
Béarnská omáčka
20 min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 min
Knedlíčky s čokoládovou náplní a višňovou omáčkou
1 godz. 30 min
Sezamový med
10 Min
Milkshake se slaným karamelem a popcornem
20 min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5j 30 menit
Kávová zmrzlina s likérem
8h 10 min
Kokosovo-karamelový cheesecake
3h 30 min
Karamely
2 godz.
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35 Min