
Zařízení & příslušenství
Sýrové fondue s bagetou
Příprava 10min
Celkový 25min
6 porcí
Suroviny
-
stroužky česneku2
-
sýru Gruyère na kousky250 gramů
-
ementálu na kousky250 gramů
-
suchého bílého vína270 gramů
-
kukuřičného škrobu15 gramů
-
mletého černého pepře2 špetky
-
sladké červené papriky2 špetky
-
mletého muškátového oříšku1 špetka
-
bageta na kousky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
378.3 kcal /
1582.6 kJ
Protein
24 g
Tuk
25.2 g
Sacharidy
5.9 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
15.3 g
Sodík
329.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

FONDUE
10 recept
Česká republika
Česká republika