Zařízení & příslušenství
Sýrové fondue s bagetou
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
250 gramů sýru Gruyère na kousky
-
250 gramů ementálu na kousky
-
270 gramů suchého bílého vína
-
15 gramů kukuřičného škrobu
-
2 špetky mletého černého pepře
-
2 špetky sladké červené papriky
-
1 špetka mletého muškátového oříšku
-
bageta na kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
329.3 mg
Protein
24 g
Kalorie
1582.6 kJ /
378.3 kcal
Tuk
25.2 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
15.3 g
Sacharidy
5.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sušenková zmrzlina
4hod. 15min.
Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
1hod. 30min.
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
25hod. 5min.
Makové houstičky s chorizem
2hod. 30min.
Polévka gazpacho s jahodami
40min.
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12hod. 30min.
Mexické empanadas plněné hovězím masem
1hod. 50min.
Čokoládová pěna se slaným karamelem
45min.
Bento box s pandami
1hod.
Ciderová sangría
5min.
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30min.
Masové kuličky s fetou
35min.