
Zařízení & příslušenství
Sýrové fondue s bagetou
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
250 gramů sýru Gruyère na kousky
-
250 gramů ementálu na kousky
-
270 gramů suchého bílého vína
-
15 gramů kukuřičného škrobu
-
2 špetky mletého černého pepře
-
2 špetky sladké červené papriky
-
1 špetka mletého muškátového oříšku
-
bageta na kousky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
378.3 kcal /
1582.6 kJ
Protein
24 g
Tuk
25.2 g
Sacharidy
5.9 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
15.3 g
Sodík
329.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Fougasse se sýrem
2hod. 35min
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1hod. 50min
Kaštanová krémová polévka
1hod. 10min
Nepečený dort s jahodami
6hod. 30min
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6hod.
Hugo Spritz
25hod. 10min
Holandská omáčka
15min
RAW sushi se zázvorovou omáčkou
8hod. 30min
Focaccia verde
2hod. 20min
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette (TM6)
45min
Vegetariánské chilli
1hod. 5min