Zařízení & příslušenství
Sýrové fondue s bagetou
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
250 gramů sýru Gruyère na kousky
-
250 gramů ementálu na kousky
-
270 gramů suchého bílého vína
-
15 gramů kukuřičného škrobu
-
2 špetky mletého černého pepře
-
2 špetky sladké červené papriky
-
1 špetka mletého muškátového oříšku
-
bageta na kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
329.3 mg
Protein
24 g
Kalorie
1582.6 kJ /
378.3 kcal
Tuk
25.2 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
15.3 g
Sacharidy
5.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40min.
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
10min.
Gratinované brambory pro TM6
1hod. 10min.
Placky s bylinkovým máslem
35min.
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3hod. 5min.
Stew z fazolí černé oko s olihní
Žádné hodnocení
Čedarový dip s jalapeño papričkami
15min.
Farfalle ai quattro formaggi
25min.
Závitky NEM
1hod. 5min.
Máslové rolované knedlíky
1hod. 10min.
Char siu marináda
10min.
Karlovarské knedlíky
50min.