Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 250 gramů sýru Gruyère, na kousky
- 250 gramů ementálu, na kousky
- 270 gramů suchého bílého vína
- 15 gramů kukuřičného škrobu
- 2 špetky mletého černého pepře
- 2 špetky sladké červené papriky
- 1 špetka mletého muškátového oříšku
- bageta, na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1582.6 kJ / 378.3 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 329.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Placky z bílého chleba s malinovou omáčkou (bez cukru)
1h 10min
Pivní česnekovo-sýrové fondue
30 Min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Žádné hodnocení
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48小时
Středomořské máslo
5h 20 min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Žádné hodnocení
Milkshake s burákovým máslem
15min
Indický sýr panýr (Paneer)
4h 5min
Čokoládový beránek s popcornem
1h 10min
Máslové rolované knedlíky
1h 10min
Avokádový tatarák
15min