Zařízení & příslušenství
Sýrové fondue s bagetou
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
250 gramů sýru Gruyère na kousky
-
250 gramů ementálu na kousky
-
270 gramů suchého bílého vína
-
15 gramů kukuřičného škrobu
-
2 špetky mletého černého pepře
-
2 špetky sladké červené papriky
-
1 špetka mletého muškátového oříšku
-
bageta na kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
329.3 mg
Protein
24 g
Kalorie
1582.6 kJ /
378.3 kcal
Tuk
25.2 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
15.3 g
Sacharidy
5.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ciabatta s olivami a tymiánem
16hod. 40min.
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13hod. 20min.
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min.
Banány smažené v těstíčku
40min.
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min.
Citrónový dip
20min.
Sushi rýže
55min.
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20min.
Zeleninové jarní závitky
2hod. 10min.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min.
Korejská smažená křidélka
3hod. 10min.
Caesar salát s kuřecím masem
50min.