Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (à ca. 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 15 g Olivenöl
- 1230 g Wasser
- 2 TL Salz
- 2 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 100 g)
- 100 g Reis
- 100 g gelbe Paprika, in Streifen (ca. 5 cm x 5 mm)
- 100 g rote Paprika, in Streifen (ca. 5 cm x 5 mm)
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 Frühlingszwiebeln (30 g), in Ringen
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1556 kJ / 371 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seelachs mit Reis und Paprika
1h
Ingwer-Tomaten-Eintopf mit Garnelen
35 Min
Dill-Zitronen-Lachs mit Ofengemüse
45min
Orangen-Brokkoli-Couscous mit Seelachs
1h
Kräutergarnelen mit Spitzpaprika
1h
Kabeljaufilet mit Nektarinen-Tomaten-Ragout
25 min
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40min
Hähnchen-Gemüse mit Currysauce
45min
Fisch-Pasta
40min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40min
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45min
Zander mit Gemüse-Kruste auf Blumenkohlpüree
40min