Dampet kalkunbryst med ricotta, spinat og valnøttfyll

Dampet kalkunbryst med ricotta, spinat og valnøttfyll

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
4 porsjoner

Suroviny

Fyll
  • spinatblader, ferske skylte (se tips)
    150 g
  • hvitløksfedd
    1
  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    10 g
  • valnøtter
    50 g
  • basilikumblader, ferske
    6
  • ricotta ost, fersk
    125 g
  • havsalt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ⅛ ts
Kalkun
  • kalkunbryst, med skinn, uten bein rullet
    700 - 800 g
  • parmaskinke
    6 - 9 skiver
  • vann
    1300 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 1143 mg
Protein 57 g
Kalorie 2103 kJ / 504 kcal
Tuk 29 g
Nasycený tuk 11 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše