Zařízení & příslušenství
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 porsjoner
Suroviny
-
løk, gul delt i to150 g
-
hvitløksfedd1
-
mynte, fersk kun blader (se tips)2 kvister
-
olivenolje50 g
-
lammekjøttdeig (se tips)500 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
brødsmuler, tørket60 g
-
oregano, tørket1 ts
-
hvetemel til dryssing
-
stekeolje2 - 3 ss
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Protein
20 g
Kalorie
1164 kJ /
277 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Postkort fra Hellas
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kung Pao kylling
Žádné hodnocení
Tradisjonell østerriksk gulasj
Žádné hodnocení
Pulled pork burger
Žádné hodnocení
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Žádné hodnocení
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Žádné hodnocení
Pastasaus av skinke og purre
Žádné hodnocení
Biff i stout
Žádné hodnocení
Kroningskylling
Žádné hodnocení
Tandoori kyllingwraps
Žádné hodnocení
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Žádné hodnocení
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Žádné hodnocení
Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris
Žádné hodnocení