Pastasaus av skinke og purre

Pastasaus av skinke og purre

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porsjoner

Suroviny

  • bacon terning
    200 g
  • purreløk delt i ringer (5 mm)
    300 g
  • olivenolje
    20 g
  • hvetemel
    30 g
  • melk
    500 g
  • grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret
    1
    1 ts grønnsaksbuljong
  • salt
    ¼ ts
  • merian, tørket
    1 ts
  • malt svart pepper
    2 klype
  • muskatnøtt, malt
    2 klype

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 16 g
Kalorie 1002 kJ / 239 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše