Slow cooked kjøttboller i tomatsaus

Slow cooked kjøttboller i tomatsaus

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 40min.
4 porsjoner

Suroviny

  • parmesanost delt i biter
    60 g
  • kjøttdeig av storfe, mager
    300 g
  • svinekjøttdeig
    300 g
  • oregano, tørket
    1 ts
  • salt
    1 - 2 ts
  • svart pepper, nykvernet
    ¼ ts
  • hvitløksfedd delt i to
    3
  • olivenolje
    20 g
  • løk, gul delt i båter
    200 g
  • rødvin
    50 g
  • hakket tomat, på boks
    800 g
  • tomatpuré
    50 g
  • sukker
    5 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porsjoner

Sodík 2798 mg
Protein 144 g
Kalorie 8479 kJ / 2026 kcal
Tuk 138 g
Vláknina 12.1 g
Nasycený tuk 58 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše