Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)

Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)

4.6 92 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 4hod.
4 raciones

Suroviny

  • de aceite de oliva
    90 g
  • dientes de ajo en mitades
    4
  • de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
    1000 g
  • de zanahoria en trozos
    150 g
  • de cebolla en trozos de 2-3 cm
    300 g
  • de tomate triturado en conserva
    100 g
  • de vino tinto
    50 g
  • de caldo de carne
    140 g
  • de sal
    3 pellizcos
  • de pimienta molida
    3 pellizcos
  • de kétchup
    40 g
  • de salsa teriyaki
    40 g
  • de miel
    40 g
  • de romero fresco
    2 ramitas
  • de agua
    500 g
  • de patatas en trozos 3-4 cm
    600 g
  • de leche
    50 g
  • de mantequilla
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 778 kcal / 3254 kJ
Protein 57 g
Tuk 41.5 g
Sacharidy 44.5 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 13.1 g
Sodík 1464.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...