Ternera guisada con setas frescas en cocción lenta

Ternera guisada con setas frescas en cocción lenta

3.6 14 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
4 raciones

Suroviny

  • 100 g de verduras variadas (cebolla, zanahoria, apio, etc.)
  • 2 ramitas de tomillo fresco (solo las hojitas)
  • 40 g de aceite de oliva
  • 600 - 700 g de carne de ternera para asar (rabillo, redondo, lomo, etc.) en una sola pieza
  • 150 g de setas frescas en láminas
  • 2 hojas de laurel secas
  • 25 g de extracto de buey
  • 25 g de tomate concentrado
  • 80 g de agua
  • 80 g de vino tinto

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 75 mg
Protein 27.8 g
Kalorie 1376.8 kJ / 344 kcal
Tuk 21.5 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 6.8 g
Sacharidy 8.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...