Stekte poteter med rosmarin og hvitløk

Stekte poteter med rosmarin og hvitløk

4.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
6 porsjoner

Suroviny

  • vann
    500 g
  • poteter (se tips), skrelt, delt i fire (ca. 5 cm)
    1000 g
  • vegetabilsk olje
    4 ss
  • havsalt, grovkornet etter smak
  • malt svart pepper etter smak
  • hvitløksfedd lett knuste
    5 - 6
  • rosmarin, fersk kun blader
    4 kvister

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 67 mg
Protein 4 g
Kalorie 919 kJ / 219 kcal
Tuk 9 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše