Krydret rødkål

Krydret rødkål

5.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
6 porsjoner

Suroviny

  • epler, type Cox Orange uten kjerne, delt i fire (ca. 200 g)
    2
  • løk delt i fire
    150 g
  • smør, usaltet i terninger
    30 g
  • rødkål uten kjerne, delt i tynne skiver
    700 g
  • muscovadosukker, lyst
    30 g
  • cider eddik
    50 g
  • vann
    100 g
  • havsalt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    2 klyper
  • kanel, malt
    1 ½ ts
  • allehånde, malt
    ¼ ts
  • nellik, malt
    ¼ ts
  • tranebærsaus (se tips)
    40 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 176 mg
Protein 2 g
Kalorie 557 kJ / 133 kcal
Tuk 5 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše