Zařízení & příslušenství
Heirloom Tomato Gazpacho
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions
Suroviny
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh Fresno chili1
-
red bell pepper stem, seeds and pith removed, cut into pieces5 oz
-
English cucumber cut into pieces6 oz
-
heirloom tomatoes quartered24 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle2 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh basil leaves only, hand torn2 - 4 sprigs
-
fresh chives thinly sliced10
-
ground black pepper to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
450.8 mg
Protein
3.2 g
Kalorie
807.7 kJ /
193 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
2.2 g
Sacharidy
14.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chill Out
15 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Golden Beet Gazpacho
50min.
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4hod. 20min.
Split Pea Soup
1hod. 25min.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min.
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min.
Sausage and Lentil Stew
1hod. 15min.
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1hod. 5min.
Carrot Ginger Soup
20min.
Spring Garden Minestrone Soup
50min.
Tuscan White Bean Stew
1hod.
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min.
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1hod. 15min.