Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 120 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 120 g de lait
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g d'amandes en poudre
- 250 g de sucre glace
- 30 g de cacao en poudre
- 100 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 529.2 kJ / 126.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 15.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macarons à la fraise
2u. 30min
Tarte à la mangue sur sablé breton
14 Std. 30 Min
Tartelettes au citron meringuées
14 Std. 15 Min
Praliné maison rapide
1 Std.
Napolitain
4h 20min
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8h
Paris-brest
3u. 10min
Fraisier
15h
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Macarons à la vanille
3 Std.
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 godz. 15 min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h