Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 120 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 120 g de lait
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g d'amandes en poudre
- 250 g de sucre glace
- 30 g de cacao en poudre
- 100 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 529.2 kJ / 126.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 15.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche glacée chocolat et crème brûlée
4h
Fraisier
15u.
Glace sundae nappage caramel
3u. 35min
Entremets chocolat, insert framboise
17h
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Choux craquelins à la vanille
1h 15min
Pannacotta aux fruits rouges
3 Std. 25 Min
Macarons à la fraise
2h 30min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Macarons à la vanille
3 Std.
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14h