
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Formaggio fresco alle noci
- 1500 g di latte intero fresco
- 200 g di panna acida, 18% di grassi
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di gherigli di noci
- acqua bollente, q.b.
Pane al siero di latte
- 320 g di farina di forza (con circa il 13% proteine)
- 100 g di farina integrale
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di sale
- miele per servire (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 343.5 kcal / 1437.2 kJ
- Protein
- 10.3 g
- Tuk
- 17.9 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Sodík
- 366.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 Std. 10 Min
Primo sale
13 Std. 30 Min
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Yogurt
12 Std.
Insaporitore alle bucce di verdure
2 Std. 15 Min
Torrone alle mandorle
3 Std. 20 Min
Primosale
4 Std. 45 Min
Formaggio fresco
9 Std. 45 Min
Caciotta fresca piccante
8 Std.
Ricotta di macadamia raw
24 Std. 15 Min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10 Std. 30 Min
Pane morbido di farro
19 Std.