Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Formaggio fresco alle noci
- 1500 g di latte intero fresco
- 200 g di panna acida, 18% di grassi
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di gherigli di noci
- acqua, bollente, q.b.
Pane al siero di latte
- 320 g di farina di forza (con circa il 13% proteine)
- 100 g di farina integrale
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di sale
- miele, per servire (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1437.2 kJ / 343.5 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 366.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alla birra (TM6)
4h
Pane al latticello
18h
Yogurt al latte di cocco
15 godz.
Yogurt con latte condensato
12h 10 min
Pane di segale
20h 30 min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Yogurt
12hod.
Confettura di fichi al Porto (Bimby Friend)
1h
Focaccia di semola
6hod. 40min
Mele sottovuoto alla cannella
1j 50 menit
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18sa 20 dk