Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Formaggio fresco alle noci
- 1500 g di latte intero fresco
- 200 g di panna acida, 18% di grassi
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di gherigli di noci
- acqua, bollente, q.b.
Pane al siero di latte
- 320 g di farina di forza (con circa il 13% proteine)
- 100 g di farina integrale
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di sale
- miele, per servire (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1437.2 kJ / 343.5 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 366.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Primosale
4h 45min
Quark
15 Std. 20 Min
Burro di mais (vegan)
25 min
Pane contadino ai cereali
7 godz.
Ricotta (TM6)
16h 30min
Tofu
18h 30min
Primo sale
13h 30min
Yogurt di anacardi alla vaniglia (vegan)
14 Std.
Yogurt
12h
Yogurt al té matcha con granola
40min
Carote fermentate
84u. 30min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30min