Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Formaggio fresco alle noci
- 1500 g di latte intero fresco
- 200 g di panna acida, 18% di grassi
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di gherigli di noci
- acqua, bollente, q.b.
Pane al siero di latte
- 320 g di farina di forza (con circa il 13% proteine)
- 100 g di farina integrale
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di sale
- miele, per servire (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1437.2 kJ / 343.5 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 366.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Chutney di cocco (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Confettura di carote
1h 5min
Formaggio alle noci
20 Std. 30 Min
Yogurt
12 godz.
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Tofu
18h 30min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30min
Quark
15h 20min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 godz. 20 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt con latte condensato
12h 10min