Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 30 g di latte
- 155 g di zucchero
- 500 g di farina semintegrale di tipo "2" + q.b.
-
7
g di zucchero vanigliato
nebo 1 stecca di vaniglia - 1 pizzico di sale
- 220 g di burro a tocchetti
- 3 tuorli
-
200
g di Quark (formaggio cremoso)
nebo 200 g di formaggio fresco spalmabile - 100 g di uva passa
- 50 g di mandorle pelate
- 50 g di nocciole sgusciate e spellate
- 10 g di Rum (volitelně)
- 50 g di frutta candita mista a pezzetti
- 50 g di gherigli di noci
- 50 - 100 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 879.3 kJ / 210.2 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 34.5 mg
Alternativní recepty
Yogurt fresco
11 godz. 10 min
Kroketi de atun
1 godz.
Mousse lime e menta
2 godz. 30 min
Peperoni ripieni di brandade di baccalà
Žádné hodnocení
Manzo al tamarindo con riso
9h 10min
Insalata di salmone, quinoa, feta e verdure miste
1 godz.
Citronette e Vinaigrette
10min
Bicchierini di cassata
30 min
Kouign-amann
Žádné hodnocení
Fagottini di polpo
1h 40min
Mousse di baccalà
45 min
Barrette ai cereali
40min