Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 30 g di latte
- 155 g di zucchero
- 500 g di farina semintegrale di tipo "2" + q.b.
-
7
g di zucchero vanigliato
nebo 1 stecca di vaniglia - 1 pizzico di sale
- 220 g di burro a tocchetti
- 3 tuorli
-
200
g di Quark (formaggio cremoso)
nebo 200 g di formaggio fresco spalmabile - 100 g di uva passa
- 50 g di mandorle pelate
- 50 g di nocciole sgusciate e spellate
- 10 g di Rum (volitelně)
- 50 g di frutta candita mista a pezzetti
- 50 g di gherigli di noci
- 50 - 100 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 879.3 kJ / 210.2 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 34.5 mg
Alternativní recepty
Vellutata di porri e patate
40min
Tartellette con spaghettini di mele
Žádné hodnocení
Pinza triestina
6h
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22h 30min
Ras el hanout
15min
Kroketi de atun
1h
Orzata Valenciana
8 Std. 10 Min
Dessert di riso al mango
55min
Brownies
1h
Risolatte
1h
Biscotti papà
1h 30min
Sugo alla bolognese vegano
40min