![Medalioane de vițel sous-vide Medalioane de vițel sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e3fd1e60-9faf-448b-9363-2e6712e1bde6/Derivates/c9b28244-45cb-4051-82c0-41a8c77f8257.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 medalioane de vițel (80-100 g fiecare, 3,5 cm grosime)
- 1500 - 1600 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
nebo 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1204 kJ / 287 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 135 mg
Alternativní recepty
Antricot de vită sous-vide
2 godz. 45 min
Păstrăv cu sos olandez
50min
Tarte cu ceapă caramelizată și brânză de capră
1j
Tarte cu vinete și brânză de capră cu ceapă caramelizată
1 Std. 15 Min
Salată cu bacon, pepene și dressing de iaurt
20min
Papiote cu ananas
Žádné hodnocení
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1 Std. 15 Min
Salată thai cu crevete
35min
Piept de rață sous-vide
Žádné hodnocení
Conchiglie cu sos de conopidă
35min
Linguine cu somon și votcă
20min
Gheață mărunțită
5 menit