Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 ouă mijlocii (53-63 g), cu coaja albă, reci
- oțet
- 500 g suc de sfeclă roșie
- apă, pentru umplere până la marcajul de 1 l
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 61 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Supă de ghimbir, morcovi și curry
50 menit
Mămăligă tradițională
1j
Ouă de Paște vopsite în galben
Žádné hodnocení
Ouă de Paște vopsite în albastru deschis
55 Min
Ouă în aluat de falafel, cu sos de iaurt
55 Min
Carne de miel gătită în două feluri, cu piure de morcovi și ghimbir și sos de vin roșu
5 Std. 15 Min
Cuib de Paște
2j
Fettuccine Alfredo vegane, cu conopidă
50 menit
Dovlecei cu mentă
30 min
Salată de varză cu curry
10 min
Tocană de fasole albă și usturoi
50 menit
Cozonac Unguresc cu mac (Baigli cu mac)
3h 15min