![Ouă de Paște vopsite în roșu-maroniu Ouă de Paște vopsite în roșu-maroniu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/25a6f74d-6ba1-40e4-afb4-c23c36b3664d/Derivates/c9b267e5-0580-4d9f-abd3-f0e2a39f2fbb.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 ouă mijlocii (53-63 g), cu coaja albă, reci
- oțet
- 500 g suc de sfeclă roșie
- apă, pentru umplere până la marcajul de 1 l
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 61 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coaste gătite lent, în sos barbecue cu boia afumată
3h 15min
Sos cu macrou afumat și năsturel
5 Min
Ouă vopsite în portocaliu
Keine Bewertungen
Ouă de Paște vopsite în galben
Keine Bewertungen
Ouă de Paște vopsite în albastru deschis
55min
Sparanghel cu sos Romesco
30 min
Sauté de sparanghel
15 min
Mămăligă tradițională
1h
Supă spaniolă cu linte verde și chorizo
12h 45 min
Sos Mojo pentru fructe de mare
10min
Cheesecake de Sf. Valentin
4 Std. 30 Min
Cozonac
5 godz.