Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Legumele coapte
- 2 linguri ulei de măsline, plus pentru uns tava
- 80 g bulb de fenicul, tăiat felii (1 cm)
- 70 g ceapă roșie, tăiată felii (1 cm)
- 100 g ardei gras roșu, tăiat cuburi (2 cm)
- 100 g conopidă, tăiată buchețele
- 1 linguriță cimbru uscat
- 1 linguriță sare
Pesto
- 20 g parmezan
- 10 g semințe de pin, crude
- 1 cățel de usturoi
- 30 g frunze de busuioc proaspăt
- 20 g ulei de măsline extravirgin
- ¼ linguriță sare
Aluatul de foitaj
- 200 g unt, tăiat cuburi (1-2 cm), apoi congelat
- 200 g făină, plus pentru pudrat
- 90 g apă rece
- ½ linguriță sare
-
150
g brânză de capră, tăiată în 8 bucăți egale
nebo 150 g brânză Camembert, tăiată în 8 bucăți egale - 1 gălbenuș, bătut
- 200 g roșii cherry, ciorchine
- 10 frunze de busuioc proaspăt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1737.1 kJ / 415.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 32.4 g
- Nasycený tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 645.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto cu fistic
10 min
Unt Café de Paris
Žádné hodnocení
Croquembouche
Žádné hodnocení
Dip de anghinare și tofu
5 min
Alac decorticat, fiert
35 Min
Pere în vin roșu, gătite lent
Žádné hodnocení
Spată de porc sous-vide
Žádné hodnocení
Lapte de migdale
10 min
Pizza cu brânză de capră și pere
3h
Budinci de quinoa cu sos de zmeură
2h
Covrigi fără gluten
1h 50 min
Hummus de mazăre și fasole
25 min