Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 150 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, (siehe Tipp)
-
400
g Schweinefleisch, sehnenfrei, (siehe Tipp)
nebo 400 g Faschiertes (vom Schwein)
Zubereitung
- 50 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 50 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Frühstücksfleisch (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 1369 kJ / 327 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1903 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almbutter
40 min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Wiener Wurst
25h 30min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Tomatenketchup
1h 15min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 min
Eierwurst
14 Std. 30 Min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Sweet Chilisauce
25 min