Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spicy-BBQ-Rub
- 10 g Röstzwiebeln
- 20 g Zucker
- 10 g Salz
- 2 Prisen Paprika rosenscharf
- 10 g Paprika edelsüß
- 5 g Knoblauch, granuliert
- ¼ TL Paprika de la Vera
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
BBQ-Rippchen und Fertigstellung
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Schalotten, halbiert
- 40 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 20 g Zucker
- 2 TL Salz
- 4 Kardamomkapseln
- 1 Sternanis
- 1 Zimtstange
- 4 Kaffir-Limettenblätter, frisch
- 2 Stängel Zitronengras, frisch, in Stücken (2 cm)
- 1200 g Wasser
- 700 g Schweine-Rippchen, in ca. 5 Stücken, ohne Silberhaut (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1771 kJ / 423 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1854 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pulled-Pork-Burger
4 godz. 50 min
Slow Cooking BBQ-Ribs
3hod. 30min
Wildgulasch mit Schokolade
3h 50min
Hendl in BBQ-Sauce und Maisbrot
3h 25min
Gulasch
2 godz.
Katsu-Schnitzel mit gebackenen Kartoffeln, Wasabi-Dill-Dressing und Weißkohlsalat
50 min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3hod. 30min
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4h 10min
Hendlhaxerl mit lauwarmen Fisolensalat und Cranberrysauce
1hod. 20min
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4 Std.