Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
nebo 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 1 Ei, hartgekocht
- 40 g rote Paprikaschoten
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3411 kJ / 814 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 70 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 2527 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30 min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Extrawurst
14h 10min
Champignonwurst
14 Std.
Pikantwurst
14h 10min
Weisse Bratwurstschnecke
14 Std.
Pide (Langzeitgare)
23h 10min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 Min
Pizza mit Fleischbällchen, scharfer roter Sauce, Scamorza und Paprika
3 Std. 30 Min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Pitabrote
2 Std.