Wiener Wurst

Wiener Wurst

4.2 5 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 25hod. 30min.
2 Stück

Suroviny

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett
    170 g
  • Faschiertes (vom Rind)
    210 g
Zubereitung
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    130 - 230 g
  • Wasser kalt
    1030 g
  • Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
    1 Päckchen
  • Faschiertes (vom Schwein) gekühlt in Stücken (1 cm)
    210 g
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser warm
    1000 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 2532 mg
Protein 52 g
Kalorie 3512 kJ / 839 kcal
Tuk 71 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 26 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...