Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3512 kJ / 839 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 71 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 2532 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Feine Streichwurst
14h 30min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14h 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Weisser Leberkäse
14h 30min
Leberpastete im Glas
4h
Grobe Streichwurst
13h
Geflügelleberkäse
14h 15min
Almbutter
40 Min
Waldviertler Knödel
1 Std.