Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3512 kJ / 839 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 71 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 2532 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grobe Streichwurst
13h
Eierwurst
14 godz. 30 min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce
35min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min