
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein) gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 839 kcal / 3512 kJ
- Protein
- 52 g
- Tuk
- 71 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Sodík
- 2532 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Altbayerischer Leberkäse
25hod. 5min
Pikantwurst
14hod. 10min
Extrawurst
14hod. 10min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2hod. 45min
Kochsalami
20hod. 30min
Feine Streichwurst
14hod. 30min
Weißwurst im Glas
14hod. 30min
Frühstücksfleisch im Glas
26hod. 30min
Käse-Leberkäse
14hod. 15min
Steirisches Krenfleisch
2hod. 45min
Leberreis
35min
Bayerischer Leberkäse
14hod. 30min