Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 200 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
- 100 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weiße Bratwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1810 kJ / 432 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1983 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Eierwurst
14 Std. 30 Min
Champignonwurst
14 Std.
Extrawurst
14h 10min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min
Wiener Wurst
25h 30min
Almbutter
40 Min
Langos
1h 55min