Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 200 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
- 100 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weiße Bratwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1810 kJ / 432 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1983 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30 min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Extrawurst
14h 10min
Wiener Wurst
25h 30min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Altbayerischer Leberkäse
25hod. 5min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Whisky-Karamelllikör
1 Std. 30 Min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Weisser Leberkäse
14 godz. 30 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min