Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Semmeln, altbacken
- Milch zum Einweichen
- 250 g durchwachsener Selchspeck
-
650
g Kalbsleber, geputzt
nebo 650 g Schweineleber, geputzt - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butterschmalz
- 150 g Frühstücksspeck, in Scheiben, dünn aufgeschnitten
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatencremesuppe (XXL)
40min
Hühnerleberschnitten
25min
Leberreis
35min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 Std. 40 Min
Lachsforelle sous-vide mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 godz. 15 min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Leberpastete im Glas
4 Std.
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1 Std. 50 Min
Ritschert (XXL)
1 Std.
Vitello tonnato sous-vide
4h 30 min