Gsiberger Leberpastete

Gsiberger Leberpastete

5.0 2 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 3hod. 30min.
20 Scheiben

Suroviny

  • Semmeln, altbacken
    2
  • Milch zum Einweichen
  • durchwachsener Selchspeck
    250 g
  • Kalbsleber geputzt
    650 g
    650 g Schweineleber, geputzt
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Butterschmalz
    10 g
  • Frühstücksspeck, in Scheiben dünn aufgeschnitten
    150 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 15 g
Kalorie 776 kJ / 185 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...