
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Semmeln, altbacken
- Milch zum Einweichen
- 250 g durchwachsener Selchspeck
-
650
g Kalbsleber geputzt
nebo 650 g Schweineleber geputzt - 80 g Zwiebeln halbiert
- 10 g Butterschmalz
- 150 g Frühstücksspeck, in Scheiben dünn aufgeschnitten
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 185 kcal / 776 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karpfengulasch
55min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1hod. 10min
Mediterraner Oktopuseintopf
1hod. 30min
Mayonnaise
5min
Kaninchen in Tomatensauce
50min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Grobe Streichwurst
13hod.
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5hod. 15min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45min
Scallops & Pea Puree
20min
Vitello tonnato sous-vide
4hod. 30min
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
2hod.