Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Semmeln, altbacken
- Milch zum Einweichen
- 250 g durchwachsener Selchspeck
-
650
g Kalbsleber, geputzt
nebo 650 g Schweineleber, geputzt - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butterschmalz
- 150 g Frühstücksspeck, in Scheiben, dünn aufgeschnitten
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geflügellebercreme
5óra 30p
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3hod.
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15 min
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2 Std. 30 Min
Menü: Lammragout mit Gemüse und Bulgur; Orangendessert
1h 20 min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16h 45min
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14h 30min
Mayonnaise
Žádné hodnocení
Leberpastete im Glas
4 Std.
Lammragout mit Sellerie-Püree
1 Std. 10 Min
Gulaschsuppe (XXL)
2óra
Geröstete Leber
30 min