Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Semmeln, altbacken
- Milch zum Einweichen
- 250 g durchwachsener Selchspeck
-
650
g Kalbsleber, geputzt
nebo 650 g Schweineleber, geputzt - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butterschmalz
- 150 g Frühstücksspeck, in Scheiben, dünn aufgeschnitten
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geröstete Leber
30 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Leberpastete im Glas
4h
Rosmarin-Rotwein-Lammschulter mit Rohkostsalat und Ciabatta
15 Std.
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 godz. 30 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Karpfengulasch
55 min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1 Std. 50 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Backfisch
40 min
Gans mit Maroni-Apfel-Fülle und Gemüse
5h