Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
nebo 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 60 g Champignons in Scheiben, in der Dose
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3241 kJ / 773 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 67 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 2599 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackene Leberknödel
2u.
Suppengrundstock
20 Min
Fleischrauggn mit Kräuterrahmsauce
45min
Pikantwurst
14h 10min
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14 Std. 30 Min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Orangenpaste
30min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min