Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
nebo 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 60 g Champignons in Scheiben, in der Dose
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3241 kJ / 773 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 67 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 2599 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 Min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Weisse Bratwurstschnecke
14 Std.
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Wiener Wurst
25h 30min
Spagatkrapfen
11h 50 min.
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Almbutter
40 Min