Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
nebo 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 60 g Champignons in Scheiben, in der Dose
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3241 kJ / 773 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 67 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 2599 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almbutter
40min
Wiener Wurst
25h 30min
Käswurst
27 Std. 30 Min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 godz. 45 min
Feine Streichwurst
14h 30min
Prime Ribs mit Honig-Rosmarin-Glasur und Erdäpfelgratin
6h 30min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Extrawurst
14h 10min
Schinkenaufstrich
10min
Wurstknödel
1h 20min
Wurstaufstrich
10min