
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Eier (Größe M)
- 1 ¼ TL Salz etwas mehr für den Fisch
- 200 g Wasser kalt (oder Eiswasser)
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Backpulver
- 300 - 400 g Fischfilets (z. B. Kabeljau)
-
300
g Butterschmalz
nebo 300 g Frittierfett - Limettensaft zum Beträufeln
- 1 - 2 EL Maisstärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 372 kcal / 1555 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 38 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 863 mg
Alternativní recepty
Vanilleeis-Sandwiches
14 Std.
Türkisches Fladenbrot
1 Std. 50 Min
Champignonwurst
14 Std.
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2 Std. 10 Min
Lammbraten gefüllt mit Nüssen und Trockenfrüchten
3 Std. 15 Min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1 Std. 50 Min
Talggenlaibchen mit Knoblauchmayonnaise
35 Min
Pide (Langzeitgare)
23 Std. 10 Min
Kibbelinge mit Knoblauchsauce
35 Min
Erdäpfelkroketten
3 Std. 50 Min
Aioli (ohne Ei)
10 Min
Frittierte Hühnernuggets
30 Min