Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Eier (Größe M)
- 1 ¼ TL Salz, etwas mehr für den Fisch
- 200 g Wasser, kalt (oder Eiswasser)
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Backpulver
- 300 - 400 g Fischfilets (z. B. Kabeljau)
-
300
g Butterschmalz
nebo 300 g Frittierfett - Limettensaft zum Beträufeln
- 1 - 2 EL Maisstärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1555 kJ / 372 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 863 mg
Alternativní recepty
Rindfleisch-Oliven-Burger mit karamellisierten Zwiebeln
3 Std.
Fischburger mit Koriander Mojo
45 dk
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14 Std. 30 Min
Pizza Bianca mit zweierlei Belag (Langzeitgare)
21 Std. 20 Min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Frittierte Hühnernuggets
30 dk
Pide (Langzeitgare)
23 Std. 10 Min
Weißbrot
15sa
Spareribs mit süß-saurer Barbecue-Sauce
3 Std.
Kibbelinge mit Knoblauchsauce
35 Min
Erdäpfelkroketten
3h 50 min
Langos
1 godz. 55 min