
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 200 g fresh porcini mushrooms halved
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme whole sprigs
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - 20 g unsalted butter
- 1 garlic clove crushed in skin and left whole
- 2 tsp truffle oil white or black
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 109 kcal / 454 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 904 mg
Alternativní recepty
Mango Sorbet
5 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Bern-style Rösti (TM5)
40 min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 godz.
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Avocado with egg and salmon tartare
45 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Floating Islands
40 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min
Pearl Rice Meatballs
2 godz.
Gambas
10 min