Zařízení & příslušenství
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh porcini mushrooms halved200 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme whole sprigs4 sprigs
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
unsalted butter20 g
-
garlic clove crushed in skin and left whole1
-
truffle oil white or black2 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
904 mg
Protein
4 g
Kalorie
454 kJ /
109 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sea Moss Gel
12hod. 10min.
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1hod.
Mini Mushroom Galettes
1hod. 45min.
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20min.
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min.
Browned Shallots (350 g)
25min.
Asparagus with Romesco Sauce
30min.
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24hod.
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50min.
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
3hod.
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min.
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min.