Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan

Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan

5.0 4 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • fresh porcini mushrooms halved
    200 g
  • salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh thyme whole sprigs
    4 sprigs
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • unsalted butter
    20 g
  • garlic clove crushed in skin and left whole
    1
  • truffle oil white or black
    2 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 109 kcal / 454 kJ
Protein 4 g
Tuk 9 g
Sacharidy 3 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 4 g
Sodík 904 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...